katarinakonsult_logga_png

Liten byrå, stort engagemang

Vi är en liten byrå med tre medarbetare men vårt engagemang för våra kunder är stort. Vi försöker hitta den bästa administrativa lösningen för våra kunder för att göra bokföringen så kostnadseffektivt som möjligt.

Redovisning är förstås inte bara bokföring, vi kan hjälpa till med kundfakturering, reskontrahantering, leverantörsbetalningar, löneadministration och mycket mer. Vi kommer gärna ut och jobbar på plats ute hos våra kunder men de flesta tycker att det är smidigt att lämna in materialet till oss på vårt kontor för att få jobbet utfört. Fler och fler kunder väljer det digitala alternativet, läs mer om det under Tjänster>Digitala Företaget.

Vi som jobbar här

Katarina Forsberg, auktoriserad redovisningskonsult

Johanna Östberg, redovisningskonsult

Magnus Forsberg, redovisningsassistent

Katarina Forsberg

Auktoriserad redovisningskonsult

Katarina är auktoriserad redovisningskonsult, vilket innebär att vi på KatarinaKonsult följer svensk standard för redovisningstjänster; Reko. Det ställs höga krav för att bli auktoriserad, därför kan en auktorisation ses som en pålitlig kvalitetsstämpel för arbetet som vi på byrån utför. Auktorisationen upprätthålls genom vårt medlemskap i FAR (branschorganisation för redovisningskonsulter och revisorer) som regelbundet kontrollerar att kraven efterlevs.

Jag brinner för redovisning och det bästa jag vet är när jag får hjälpa andra företagare som också brinner för sin verksamhet.